torsdag 22 juli 2010

Busväder

Riktiga höstvindar ute. Börjar även bli mörkt om kvällarna. Det kan jag iofs tycka är lite mysigt för då kan man tända lite candles och myspysa. Dock hoppas jag att mina semesterveckor har tänkt innehålla lite mer sol än såhär i allafall, annars kan det hända att jag blir en aning kinkig. Vädret kan man dock inte göra nåt åt så ingen större ide att klaga på det. Får ju ändå mina soldagar på Rhodos. Lääääängtar!
Idag har även Anna kommit upp- Trevligt! har även bokat resa till henne i nov och se Horseshow i globen och denna gång ska vi ha biljetter till söndagen som är finaldagen.

Vaknade rätt tidigt och steg upp och gjorde lite nytta innan sunderbyn och droppet. Gick fint att bli "bedroppad" men blodtrycket som brukar vara högt var alldelens för lågt nu...hm....Övertrycket låg på 95 och det är för lågt. Tar jag en blodtryckstablett så får jag högt och nu får jag tydligen lågt om jag tar två. Kanske en och en halv blir bra då? inte lätt att veta alla gånger.
Hade tänkt träna med M och A men kände mig så trött och sliten efter Sunderbyn så beslöt mig för att vila i dag och träna i morgon i stället. Åkte och handlade och har kokat fisk åt kisse. Försökte mig på att ta en bild på mig och zambo men han sprattlade och ville ner så resultatet blev inte det bästa :) sen blängde han gode surt på mig.

Nä nu hörde jag nog plättar. Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar