onsdag 28 juli 2010

schtaaaaan.

klockan ringde kl 08 för uppstigning och uppställning och intag av frukost. (jaja, kaffe då) Meningen var ju en resa på dom sju haven i herr Berggrens båt. Vet inte var alla väderflickor får sin information ifrån men vars i h-vetet är den berömda ryssvärmen, strålande solen och värmerekordet? Inte då här! GRRRR. Vi gör ett nytt försök i morgon och ber till dom högre makterna om en riktig sommardag.

Blev i stället en stadssväng med Anna och vi fyndade båda två. Jag fyndade mer än Anna men tror inte att någon blev chockad över det. Jag är rätt bra på att hitta och köpa toppar. Har i allafall blivit bättre så provar numera kläderna innan jag köper dom för då är chansen större att jag faktiskt använder dom och inte hittar dom i garderoben med lapparna kvar om nån månad.
 Blev en kort kjol, 2 randiga längre tröjor, en Diesel T-shirt, en rosa längre topp samt ett svart spetslinne. Fick även låset bytt på mitt halsband jag fick i present. Inhandlade även 3 liter färg till mamma som var i lotten och målade så jag och Anna åkte dit med färgen och surrade en stund och sen skjutsade jag hem A till Björx.

Lagat lite mat, målat på tavlan som nu för fasen får vara färdig, dammsugit och datoriserat samt telefonerat. Nu ska jag nog lägga mig med min bok eller åka och sola samt inta en TT om P ser mitt meddelande på face. P har nämligen förlagt sin telefon...:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar