lördag 31 juli 2010

Stan och nostalgi tripp

Varit på stan med damerna Jonsson och fikat samt shoppat lite. Faktiskt bara lite denna gång. Faktiskt bara en kortärmad klänning/tunika på rea samt några strumpor- Det ni! Måste faktiskt erkänna att jag inte behöver några fler toppar eller jeans då min garderob håller på att svämma över. Något jag faktiskt behöver är en jacka. Vill ha en skinnjacka i normal längd, alltså inte jättekort eller lång. Jakten på den ultimata skinnjackan har börjat.

Efter stan körde vi till stallet och klappade på några hästar och sen åkte vi på nostalgitripp runt på Hertsön samt Lerbäcken och kollade in våra barndomshem på Markvägen och Öresvägen. Oj vad många minnen man har därifrån! Tiden då jag bodde på Lerbäcken är fortfarande min lyckligaste tid i livet hittills. Man levde för kompisarna och hästarna och cyklade var och varannan dag till stallet på Bergnäset eller åkte buss vintertid. Kommer fortfarande ihåg vårat rekord på cykel som var 16 minuter från Lerbäcken till Bergnäset. Man levde för hästarna,drömde om hästar, lekte häst samt luktade häst :) Än idag fullkomligt älskar jag dessa djur!

Kvällen blir lugn med besök av Pia, Anna, Erika? och kanske Maria. En riktig tjejsnacksafton med andra ord. Tyvärr hinner jag inte umgås mer med Anna denna omgång och blir nog ett tag tills vi ses nästa gång. Har ju bokat resa till henne i slutet av nov men förhoppningsvis kanske hon kommer upp en sväng innan dess.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar