torsdag 29 juli 2010

Torsdag

Sovit helt ok i natt efter ca 1 veckas dålig sömn då jag vaknat typ en gång i timmen. Igår morse hittade jag en persikokärna i mitt nattduksbord som jag tydligen ätit på natten utan att ha något minne av det...Kände mig ändå tung i huvudet och lite sliten så gick och lade mig under filten och hade just dragit iväg då Anna ringde om träning. Så gick från sovande till tränande på en halvtimme. Vi körde på ordentligt och jag gick i intervaller av stark lutning och plant på bandet. Märkte att man minsann bränner fler kalorier om man går i lutning. Efter konditionen blev det styrke och def inget nalle puh pass. Svetten flödade. Det var en sån gullig tant i 80? års åldern där med hörapparat som tränade. Ska också träna då jag är 80! :) vilken krutgumma!

Åkte förbi och handlade, lagade köttfärssås och spagetti som blev riktigt gott om jag får säga det själv. Jag och E hade tänkt cykla in på färjan och se på lite folk men vi ångrade oss när vi fick reda på att det var från 18 år i kväll. Åkte och tog en bränna och var tvungen åka och handla ett varv till.
Nu måste jag def häva mig i duschen om inte katten ska dö i natt av min mindre goda arom. Efter träning och solarium luktar man inte direkt nyponros :)
Godkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar