måndag 26 juli 2010

Måndag

Ja då var man i tvättartagen igen. Det är inte så att jag alltid tvättar men det är nog så att jag alltid missar tvättiderna eller går dit på fel dag. Två andra damer var också i tvättartagen och tillsammans stod vi där och väntade på att det magiska klockslaget 22 skulle komma och dörrarna till dom åtråvärda tvättstugorna skulle öppnas. Jasså! ni har också " nattpasset" sa den ena av dom och man kände en viss gemenskap och att det var lite småmysigt sådär att tillsammans förenas i tvättstugan denna sena timme :)  Nog kan jag erkänna att jag borde ha liiite mer framförhållning då det gäller bokning men dessa damer tyckte också att det är väldigt svårt att få tvättid före mitt i natten och då gillade jag dom ännu mer.

Dagen förövrigt har bestått i Storhedsvansinne och bikiniletande. Kan inte säga att jag hittat den ultimata bikinin men den fick helt enkelt duga. Tänker inte vandra runt på Rhodos gator i den utan bara ligga i en solstol och i det syftet kan den nog fungera. Så efter typ 5 affärer kom jag hem med en hyfsad bikini och mamma med en oskön BH. Hittade dock en söt liten pyamas? dress? till lilla bebisen som vi var och kikade på i kväll. Milo tror jag den ska heta och den till hör C och M ute på Mjölkudden. Bebisar och djur kan verkligen få mig att tappa fattningen :) dock tycker jag det är svårt att hantera dom små liven för jag tror dom ska gå sönder.

Efter besöket på M-udden åkte jag och Anna till Björx och socialiserade lite. Nu som sagt är det tvätt varvat med datoriserande. Har också 2 persikor på tining som får fungera som substitiut till Tip Top.
God kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar