måndag 23 januari 2012

ledig och slapp

Ledig dag idag och jag sov läääääääääänge. Finns det nåt bättre än att ligga och dra sig under ett varmt täcke och slippa kasta sig upp ur sängen och spurta iväg till jobbet. Jag hör inte till den där skaran som gör tuppen sällskap på morgonen utan sover gärna länge om jag inte har nåt fantastiskt roligt att kliva upp till.

Jag brukar ha ganska många planer om vad jag ska göra då jag är ledig. Planen för dagen var städning, matlagning så jag har i veckan till jobbet samt träning. Har i allafall uppfyllt mina planer till 33,33333% då jag faktiskt kravlade mig iväg till gymmet fast det idag kändes lika motigt som att gå upp för Mount Evrest med rullskridskor baklänges, i storm och snörök med pms besvär. Efteråt är det dock underbart. Vet dock inte om det är så särskilt bra att sätta i sig massa värktabletter för att kunna åka och träna men samtidigt behöver ju kroppen träningen och muskler så det är ett litet moment 22 det där.

Åkte förbi kära mor en sväng på hemvägen och blev stoppad av farbror polisen och fick blåsa och visa körkort. Har lyckats undvika att bli stoppad under alla år med körkort så det var lite trevligt att äntligen få visa det. Jag var nästan för nykter sa polisen som tyckte jag skulle gå ut i helgen som kommer så det ska jag göra. ( kan ha hört fel)

Nu ska jag faktiskt göra ett litet ryck här hemma.

Ha det så gott!

4 kommentarer:

  1. Hahaha! Grattis äntligen är du också stoppad.
    Dock är din barndomsvän en riktig brottsling, det hände en grej förra veckan som jag glömt berätta,

    För övrigt kan jag berätta att Farucco är en liten fet herre med överbett som jag dragits med 2 grr, som ta mig fan bits och är en motorcykel i volterna och helt okontrollerbar i galoppen om man inte tar i med hårdhandskarna och att du är saknad i stallet... Hoppas du snart står vid skåpet med fimpen i ena handen och ölen i den andra som du brukar!!

    Bra att du tränar!
    kram/p

    SvaraRadera
  2. Farucco verkar ha en del attitydsproblem! Kanske ungdomsskola vore nåt? Jag tränar som fasen för att snart kunna rida igen. Försöker få upp lite kondition och hitta musklerna igen. Saknar stallet som faaaaaan. Ska dock rida extra nån vecka här och känna på hur det känns. Vad har du glömt berätta? Att det var du som tog dom där strutsarna och stuvade in dom i bagageluckan och blev stoppad. Sitter du inne?
    Fimp och öl? så extremt opassande i stallet hahaha.
    kraaaaaaaaaaaaaaaaam!

    SvaraRadera
  3. Bra att du känner dig taggad =) det behövs när man ska förändra. Var försiktig vid moment 22. träna med värktabletter gör att du inte hör din kropp. Sköt om dig å hoppas du är bättre snart. Skickar både ljus å värme, men cig och öl får du stå för själv :´/
    Kramiz

    SvaraRadera
  4. Inga cigg för min del men en öl går nog ner vid passande tillfälle :) dock ej i stallet. Tack så mkt! :) kraaam till dig!

    SvaraRadera