söndag 15 januari 2012

söndag

Förut tyckte jag inte alls om söndagar men nu tycker jag att söndag är en mkt bra dag. På söndagar är det liksom tillåtet att bara vara inne, dumstirra på tv:n, spela ordspel, läsa böcker eller bara ligga och glo i taket. På söndagar behöver man inte hitta på massa roliga saker, gå på fest eller kalas, vara partysugen och klä sig fint, lägga makeup och det behöver inte vara massa tjo och tjim. På söndagar får man gå i mysbyxor med hål i eller varför inte gå i pyamasen hela dagen? Söndagar är riktiga koppla av dagar och då ska man vila för det står i bibeln.

Gårdagskvällen var trevlig och Pernillas kockande resulterade i mkt goda Enchiladas (tror jag det hette) mat över hela spisen, på golvet och runt halva köket. Det såg ut som att en treåring hade varit här och kockat men hon är förlåten då maten och vinet satt mkt fint. Jag trodde att jag sölade ner mkt då jag lagar mat men om man jämför med Pernilla är jag rena pedanten. Nu har jag diskat halva disken men var tvungen att ta en paus.
Eva och Pernilla begav sig ut i natten men jag kände mig hängig och trött så orkade inte följa med. Mkt riktigt så har jag 38,5 i feber idag. Hoppas det känns bättre i morgon för vi har kurs i Sunderbyn måndag och tisdag och det verkar väldigt intressant så vill verkligen gå!


Praktiskt?



Enchiladas. Rek varmt!

Ha en bra söndag!

1 kommentar:

  1. Lilla gumman, vi saknade dig igår... Tack för en trevlig kväll och ursäkta röran! kraam o krya på dig

    SvaraRadera