fredag 6 januari 2012

ord ord ord

Igår hämtade jag ut min nya telefon och har sen tillbringat kvällen med att försöka lära mig den men se det tar nog ett bra tag! Jag tilldelades ingen som helst tekninsk kunskap så det är ju tur att jag har andra kvaliteer. Har lyckats hämta hem några appar och skickat meddelanden till fel personer och försökt sätta in minneskortet bakom simkortet så att det fastnade och fick använda pincett för att få ut det. Sen har jag givetvis börjat spela ordspelet som alla spelar och har 5 matcher på gång i telefonen, 8 på facebook och sen spelar jag betapeth på nätet. Jag har t.o.m drömt om Wordfeud i natt :) Har inte ens tid att göra det jag ska för att jag måste lägga ett ord någonstans.

Igår var pappa här och hjälpte mig städa under sängen och plocka undan julsaker. Han hade varit gullig och köpt en alladin ask åt mig men jag försöker ju liksom hålla igen... tröstade mig med att det ju är helg men ska ta med det som är kvar i den till jobbet i em för där lär den gå åt fort. Sen åkte vi och käkade lunch och jag fortsatte sen att plocka och att städa men det var så roligt att fiffla med telefonen så städningen fick väl inte all min uppmärksamhet.

Surrade med Camilla ett bra tag i telefonen och hennes sambo var borta i jobb så hon ville jag skulle komma och hälsa på men jobbar ju nu hela helgen. Typiskt. Nä nu är det bara att packa ihop sig och börja frakta baken till jobbet om jag hittar bilen under snön. Läst ut boken nu och ska börja läsa " Jag är Ozzy" inte för att jag brukar lyssna på hans musik men tycker att han verkar levt ett faschinerande och säkert väldigt hårt liv och boken är säkert underhållande.
Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar