lördag 21 januari 2012

Lördag

Råkade åka och träna igår med. Hade ingen träningsvärk och kände mig rastlös. Kom dock på varför jag inte hade nån träningsvärk och det beror på att jag faktiskt stretchade efteråt. Brukar jag aldrig göra.
Att börja lungt kanske inte innebär att träna två dagar på raken, öka vikterna med typ 10 kilo, köra maskinerna två varv och gå i lutning 25 minuter från inga promenader/träning alls på typ 9 månader. Å andra sidan hade det kunnat vara värre. Hade ju kunnat gå på bandet två timmar, ligga och köra bänkpress med dom stora killarna, köra ett spinningpass med efterföljande workoutpass och köra alla maskiner i hela rummet tre varv så allt är ju relativt. Kan i allafall meddela att jag idag har träningsvärken från h-vetet.

Sovit lääänge och ska nu städa/packa ihop mig mot jobbet för dygnspass. Invigde mina nya maritinglas igår och kom fram till att man ska ha fruktsoda i martini för annars blir det alldelens för sliskigt. Lämnade glaset på bordet och satte mig vid datorn och på tre röda hade kisse hoppat upp på bordet och skulle just ta sig en liten sup från mitt glas då jag upptäckte honom i ögonvrån. Har alltså en katt som dricker martini om han fick chansen. Andra konstiga saker på hans meny är oliver, paprika, godis, div fåglar och chips.

Ha en bra lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar