fredag 16 mars 2012

Har fått kontakt med en väldigt klok tjej via mail. Ett av hennes många kloka råd var att sluta med kött under en tre månaders period för att se hur hälsan förändras så nu ska jag göra det! Från och med nu tänker jag inte äta kött. Kommer bli svårt som attan och kommer att hallucinera om blodiga köttbitar men det kan helt klart vara värt att prova! Många reumatiker mår dåligt av rött kött. Nu kör vi! (jag)


Har det gått tre månader nu? ;)

3 kommentarer:

  1. Hej gumman! Måste bara LE =) Eftersom jag slutade äta "rött" kött pga min mjukdelsreumatism. Det är det röda köttet som påverkar oss. Jag har inte ätit en blodig biff på väldigt mååånga år nu =) I slutet av 90 talet la jag av att äta gris, nöt och även vilt kött (även om många tycker det köttet är "renare") Men jag har mått bra att vara utan och saknar det aldrig idag. Äter ändå en hel del fisk och ibland för att underlätta även kyckling (vitt kött) Numera är det lättare att äta veg mat, då det finns mkt mer att välja på. Men i början kan det vara knepigt. Roligt att du nu överväger det alternativet och jag önskar dig lycka till! Påminn mig efter ditt Maria besök, så betalar jag. Men jag väntar tills du varit först =) Hoppas du får en riktigt mysig stund, vilket man ofta får där.
    Kramelikram

    SvaraRadera
  2. Lycka till Linda!!
    Hoppas det fungerar och att du får må bättre.
    Ska hålla tummar & tår.

    SvaraRadera
  3. Jag visste väl att moster skulle bli glad :) problemet är ju bara att jag är jättedålig på fisk men man får väl gräva fram några recept någonstans. Synd som fn att jag inte har någon skrivare så man kan dra ut recepten. Mamma surrar om någon god fisksås du har som är kall?

    Tusen tack Linda! Det kan behövas! :)

    SvaraRadera