måndag 19 mars 2012

Jag är inte den personen som gärna följer alla serier som går och har aldrig kollat speciellt mycket på Tv. Har alltid tyckt att läsa är roligare och mer givande. Det tog mig 37 år att inse att det faktiskt är ganska trevligt och lättsamt att se serier men återigen kommer den där "allt eller inget" människan fram och jag kan liksom inte göra något lagomt. Har nu sett 22 avsnitt av Oth sen lördag em och jag börjar känna mig som en i familjen. Jag får verkligen bråka med mig själv och säga att nu går du och diskar/dammsuger (eller vad det nu kan vara för nyttosyssla) före du får se ett avsnitt till! Det fungerar inte så där jättebra alla gånger...i lördags var jag så trött så att ögonen bara åkte igen men var bara tvungen att se ett avsnitt till. Känner mig som Alfons Åberg. Jag lär ju hinna se ut alla boxar innan jag ens har opererats och vad ska jag göra då? Fast det finns ju fler serier.

Så var det det här med köttet. Vad tusan äter man om man inte äter kött? jo jag vet... fisk och kyckling typ men oj vad det är svårt att tänka om. Jag och mamma var och handlade idag och på senare tid har jag börjat tycka om ärtsoppa. Sen slog det mig att det ju är fläsk i ärtsoppa så det var bara att snällt sätta tillbaka "korven" och nää jag vill/ids inte göra egen ärtsoppa. Så gott är det inte. Köpte räkor, kyckling och sallad och det ska bli spännande att se hur min kropp reagerar på att inte äta kött. Tre månader lär jag absolut stå ut. Finns värre saker att stå ut med än att inte äta kött...
Inhandlade blomjord då min käre mor säger att man måste sätta om blommorna minst varannat år. Jag påpekade att jag ju faktiskt gjorde det förra året men hon trodde inte att det hade blivit bra gjort så därför skulle hon komma till helgen och sätta om dom. Jag råkade nämligen säga att jag klippte av rötterna då dom inte längre passade i krukan istället för att ge blomman en större kruka. Hade ju inga större.

Nä... hörde jag se serie?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar