söndag 11 mars 2012

Musik, prat och gubbar

Lördagskvällen tillbringades med Pernilla, Anna, Maria, Camilla, Matte och Felix ute i Gammelstan. Vi var superpyssliga och gjorde minimellogubbar. Eftersom Felix gjort en hel del mellogubbar så var han inte sådär jätteintresserad... vi vuxna var dock helt inne i våran pysselverksamhet medans barnet gav upp halvvägs och hellre kollade på tv:n. Det är roligt att pyssla men minimellogubbar är i aningen för litet format och för mkt "petgöra" för mitt tålamod. "Kläderna" gick sönder och ögonen föll av. Supertunt papper+lim betyder försiktighet och tålamod har jag insett. Annas gubbe var rena konstverket och hon hade suttit och pillat dit små små stjärnor runt "gummans" outfit. Inget "vädurs" göra.

Sen blev det melodifestival, bär med vit choklad, annat slisk, surr och musik för hela slanten. Är så himla kul att träffas sådär och man gör det alltför sällan. Anna var ju på blixtvisit under helgen. Kul! Man hinner dock inte surra om allt man vill under en kväll och tiden går så himla fort. Rätt låt vann men tycker lite synd om Danny som kom tvåa i år igen. Alltså Torsten! Hade blivit livrädd att möta honom ute i en mörk gränd. Hans ögon ser riktigt svarta och obehagliga ut... brr...Och vilken brun utan sol använder Författar Björn så jag vet vilket märke jag inte ska köpa? Han var ju gul! Tycker programledarna varit jätteduktiga i år.

Idag har mor och mormor varit hit med fika. Hade inte ens kaffe hemma så mamma hade tagit med en termos och mormor bullar. Blivit lite onyttigheter i helgen men bara fortsätta som om ingenting har hänt. Livet blir ju hyfsat tråkigt om man inte får unna sig ibland vid vissa tillfällen. Hade plockat ut klänningar och toppar jag inte använder och mormor skulle prova och se om det var nåt hon kunde ta med till utlandet. Åååå vad jag också vill till utlandet. Har bestämt att åka till Kroatien då denna "benhistoria" är över. Viktigt att ha något att se framemot.
Nyss var det sol och nu snöar det. Känns dock lite bättre att vara inomhus då det är dåligt väder för min del. Längtar tills man kan sitta på ballis i solen med en god bok. 

        
Låt mig presentera från vänster: Min, Marias, Pernillas, Annas och framför Felix halva gubbe.
Matte och Camilla var inte så sugna på att skapa gubbar och sa sig inte vara så pyssliga av sig.
Pernillas rockbrud tappade huvudet på vägen hem. Hoppas operationen hjälpte!

2 kommentarer:

  1. Ja det var en mycket trevlig kväll =D

    SvaraRadera
  2. Mys på hög nivå!!
    Man ska ta vara på livets ljuspunkter och tillbringa tid med dem man tycker om.

    SvaraRadera