måndag 5 mars 2012

hääälgen

Mitt humör/mod åker verkligen berg och dalbana. På dagen går det hyfsat bra men eftermiddagar och kvällar är oftast jobbiga. Håller på att trappa ner en medicin och dosen jag har på förmiddagen får mig på fötter ett par timmar medans den verkar men sen är dosen på em väldigt låg och kroppen vill ha sin vanliga dos som den är van och humöret åker rakt ner och värken blir mkt värre. Vissa mediciner ska man vara försiktiga med och jag blev aldrig informerad om denna medicins tillvänjning, utsättninssymtom och biverkningar.Blir man förvånad? näää.

Fredagkväll blev jag bjuden på god mat och surr hos Pernilla och Elivia och Patrik stod för kockandet. Dock hade han råkat få tag i en gammal kalv (fast datumet var veckor bort) så Pernilla fick gå till coop och köpa nytt kött och stackarn fick börja om från början. Själv hade jag bara druckit nutrilett den dagen så hungrig var vara förnamnet. Det var jäkligt gott i alla fall då den var färdig! Stannade till 23 innan jag halkade till bilen och tog mig hem helskinnad. Antagligen såg jag berusad ut där jag gick med myrsteg för en taxi körde förbi mig, vände och körde sakta mot mig och vände igen och kröp bakom tills jag var framme vid min bil. Han kanske trodde jag skulle ge upp halkandet och stanna taxin eller så var det en fulgubbe i. Lite obehagligt i alla fall då ingen annan fanns i närheten.

På fredagen kom även en snubbe från Lulebo och skulle kolla min spis jag anmält då luckan pajat och plattorna rostiga och långsamma. Han kollade förvånat på mig efter spisinspektionen och undrade hur jag klarat mig så länge med denna spis och varför jag inte anmält det lååångt tidigare. Var bara erkänna att jag sällan lagar mat och inte använt ugnen på måånader. Tänkte på dig då Anna :) Skulle få en helt ny spis för denna gick inte att rädda. Undrar om det blir en sån där med platta plattor. Däremot anmälde jag även sprickor i tvättstället och fick till svar att det inte stod om några sprickor då jag flyttade in så skulle få betala 1500 för ett nytt tvättställ! Arg som ett bi mailade jag tillbaka då sprickorna fanns där då jag flyttade in! Man måste tydligen vara med vid besiktningarna då man flyttar (som man brukar) samt flyttar in!

Helgen har annars bestått av lugna aktiviteter. Var till mormor med mor igår och vi skulle gå från mormor till hertsö-centrum då hon inte hittar någonstans ännu. Mormor bor på Bäverstigen så det är inte så långt till centrum. Dessvärre alldelens för långt för mig så fick vackert parkera mig på gångstigen och sitta på sparken och sola tills dom kom tillbaka. Hade det inte varit så kallt om baken hade det varit riktigt skönt. Mitt knä protesterar på en gång nu och kan bara gå väldigt korta sträckor :(  Ge mig för faaaaan ett datum till den första operationen NU så jag kommer igång nån gång. Är väldigt jobbigt att bara vänta och veta vad man har framför sig...

Andra chansen.... jösses! Torsten och Ranelid i finalen....tror jag faller av stolen.... och reser mig igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar