torsdag 5 december 2013

heltidsjobb

Har märkt att det är ett heltidsjobb att vara sjukskriven,  ta emot hjälp hemma och springa på div återbesök och kontroller i Sunderbyn samt ha möte med hemtjänst, färdtjänst och med andra människor jag har i mitt kontaktnät. Har beslutat att inte åka tillbaka till Öberga för känner att jag vill vara hemma nu och bara vila och återhämta mig och har saknat att vara hemma. Jag ska få hjälp och stöd med b.l.a krishantering och fortsätta jobba mot drogfrihet och hålla det. Detta kan man dock göra i öppen vården.  Det känns väldigt bra att vara hemma än så länge och kisse och jag har börjat hitta vår lunk. Visst känner jag mig rätt deppig mellan varven och det är långsamt att bara gå hemma men försöker tänka på att det är övergående. Saknaden efter mamma har varit så stor denna vecka så förstår inte hur det någonsin ska kännas lättare. I morgon ska jag till graven och göra lite julfint. Eftersom jag inte är särskilt frisk och känner mig svag och trött så tror jag sorgen blir ännu tyngre. Hade så velat ringa mamma och få stöd och tröst. Har då fått rå om mina mostrar och mormor i kväll och Eva hjälpte mig handla hårfärg. Det kändes som att det inte är något man skickar inköpskillarna att köpa....sitter med färgen nu och jag är..... rädd....... jösses! Det ska bli ljus kopparblond men det ser ut som någon aprikos/morots variant. Tur jag har stickat många mössor!

/L


3 kommentarer:

  1. Älskar din blogg för du skriver så himla bra! Du får läsare att känna de känslor som du förmedlar med dina ord. Är det nån som sagt till dej "skriv en bok"? Jag gissar det. Men om inte så säger jag det nu Skriv en b o k! Då svarar du "Men jag vet inte vad jag ska skriva om?" Joho det vet du, det du skriver om här och nu, det berör och fängslar.

    Allt kommer bli bättre för dej, du har sorg nu och ska sörja länge. Men det kommer vända även om du tvivlar mest varje sekund. Får du en chans, ta den. Ändrar den ditt liv, låt den ändra ditt liv. Kram från Barbro en trogen läsare.

    SvaraRadera
  2. Ha, ha, ha Jonssons skrattar gott åt mösskämtet =) Du är som tjuvrolig du =)

    SvaraRadera
  3. Hej Birgitta! Tusen tack för dina fina ord. Blev jätteglad! Roligt att du hittat min blogg!
    Jo det stämmer att människor sagt att jag borde skriva en bok :) Skulle jag skriva en biografi så skulle det nog finnas rätt mycket att skriva om. Tanken har slagit mig flera gånger men får inte riktigt ändan ur. Vet inte hur man börjar liksom :) Men vem vet, kanske det blir en bok en dag :) Kram på dig!

    SvaraRadera