söndag 22 december 2013

konst och sånt

En helg fylld av mingel, prassel, konst, gemenskap och bubbel kryddad med lite häst i grannkommunen.
Givetvis även ett besök på IM där Pernilla fick ta upp sina gamla skills och skjutsa mig i rullstol. Förstår inte varför inte alla människor som ska tokhandla och trängas inte rullar fram i rullstol. Väldigt behagligt och inte det minsta jobbigt och man kan i lugn och ro klämma och vända på varenda läppglans som kommer i ens närhet. Det blev lite blandade saker och som vanligt inte en endaste matbit trots att vi befann hos i en matvaruaffär. Julklappar inhandlade och julefriden börjar infinna sig.

Pernilla hade konstvisning i gamla kurirenhuset där hon har sitt kontor. Väldigt fina och lyxiga lokaler. Pernilla åkte till sin ultimata frisör och jag pysslade lite under tiden. Sen blev det bubbel och visning innan taxi hemåt för mig medan dom andra kollade in Luleås nattliv. Jag måste bara blivit lite klokar för hade def inte åkt hem med bubbel och musik i venerna för några år sedan :) kändes dock en aning fel att bege mig ut på kryckor i snöstorm med ett hål i magen. Man har väl blivit vuxen.

Idag har vi besökt grannkommunen och spanat in en 4-bent herre. Det sa klick. Utan att säga B före A så tror jag den herren har potential.
Jag är lite efter och har nu först börjat se SOA som alla pratar om. Har knappt tid att andas. Om man skulle ta och slå in lite klappar i stället.

Pernillas fina konst. 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar