onsdag 4 december 2013

om man tänker efter

Vid närmare eftertanke behöver jag nog hjälp med allt och flera gånger om dagen i alla fall om samma man som kom idag kommer varje dag.  Hade avbokat hjälpen idag då jag inte behövde hjälp med något speciellt men detta hade missats så in steg en kille på den vanliga utsatta tiden-en väldigt trevlig sådan på alla sätt. Han lovade komma fler gånger då jag inte hade några uppgifter åt honom och den enda jag kom på kändes inte pappa vänligt (som var på besök:) Vet dock inte vad som ingår i hemtjänstens tjänster...;)

På förmiddagen var även röda korset här och hämtade mitt vitrinskåp. Nu försöker jag komma på saker att ge bort så dom kommer fler gånger. Man behöver tydligen inte gå ut för att träffa på fina karlar. Ska bara sitta här i soffan och ringa samtal så kommer dom via hemkörning. Kan det bli bättre? Undrar om dom hämtar urblekta lakan och obehagliga tomtar man inte vill ha att göra med.

Har som jag skrev ovan haft pappa på besök i 5 timmar idag. Det var riktigt trevligt och han var i gott skick och på ett strålande humör. Det är vid besök som dessa som man kommer ihåg varför man håller av sin far och är alldeles varm i hjärtat efter att fått umgåtts med honom på ett avslappnat och bra vis. Han fick hjälpa till med lite småfix och kände sig nog behövd.

Magnus kom förbi efter jobbet och skruvade ihop den sista möbeln. Den tredje sektionen i min nya Hermes hylla. Nu ska bara böckerna ta plats och annat små fix. Snart tänkte jag lägga ut lite bilder från mitt ny stylade hem men har inga batterier i kameran nu. Men det kommer!

1 kommentar: