fredag 25 mars 2011

fredag

Sovit med en massa sladdar på mig i natt. Haft en apparat som har mätt koldioxid och syrehalten då jag sover. Hade ett bälte runt bröstet, grimma i näsan och en mätare på halsen. Var fasen rädd att jag skulle trassla in mig och bli strypt i sömnen men nej jag lever fortfarande. Hade en klämma runt pekfingret som jag vaknade av att den gjorde ont. Näsgrimman hade också fallit av under natten. Kl 6 plockade jag av mig allt för då hade jag haft den i minst 5 timmar som man skulle. Sov sedan betydligt godare och alldelens för länge.

Tränade ett rätt hårt pass på Actic igår. 45 min kondition+styrke. Åkte sen och tog en liten bränna och vidare till stallet. Kollade på då Pernilla red Titten och det såg mkt bra ut. Titten är nog karln för dig P! Man måste prova på en hel del hästar/karar innan man hittar den rätta :) Vi stannade kvar ett bra tag och kollade på M-L och Lisa Ps grupp. Har även kommit en ny häst som heter Ralf. Stor och brun och verkar snäll.

Jobbar långhelg i helgen. Blir 58 timmar på jobbet innan jag går på ledighet på onsdag. Kommer nog vara en hel del less tror jag. Anna kommer även hem i helgen så på lördagkväll blir det till att socialisera hos Maria. Kul! Ev hinner vi kanske träna på söndag tillsammans. Vore skoj! Min träningsvecka har inte varit så intensiv då jag inte kunnat köra fullt ut pga såret och stygnen.

Söndag: Långpromenad
Måndag: vila
Tisdag: styrke+gå på bandet
Onsdag: yoga
Torsdag: 45 min kondition+styrke
Fredag: vila. Helgen vet jag inte riktigt ännu. Men planen är träning söndag.

Känner mig dock lite små risig så tänker ta det lungt någon dag nu.
Trevlig helg! /L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar