söndag 13 mars 2011

Helg summering

En härlig och lugn helg i vänners och djurs sällskap :) Fredag jobbade jag till 15 och for sen och tränade ett rätt hårt pass på Actic följt av en liten bränna och soffhäng.
Igår följde jag med Pia till stallet i Gäddvik och fick låna världens snällaste och lugnaste häst Fantomen på en skogstur i vårsolen. Fantomen är en gammal herre på 28 år och tror nog att man kan spränga en bomb i hans närhet utan att han skulle bry sig nämnvärt. En riktig pärla. Aline var också där och följde med oss ut på sin häst. Vi mockade, tog in hästar, gav mat, borstade och ryktade och jag kom fram till att om man har egen häst så behöver man inget gymkort. Stalljobb är bra träning. Efter stallet åkte vi förbi Frasses och hämtade upp mat och sen vidare till Pia för lite melodifestival och tjejsnack.Tyckte om Eriks låt men gillade Oh my god skarpt! Speciell och tror den hade kunnat gå  långt i Schlagerfestivalen. Blev dock väldigt nedröstad av P och A. Fick även mysa med Pias bedårande hundar och blev kär flera gånger om :) Vi åkte hem runt 00 och somnade nog inte förrän närmare 02.

Vaknat 10 idag och planen är träning och sen hälsa på mamma om hon är friskare. Igår var hon himla snuvig och vill inte bli smittad. Ikväll är det solsidan och BB :)

Nedan lite bilder från igår.

Pias Pålle
Självaste Fantomen

Vacker häst!
Från hästryggen
Pia och Aline+Fantomens öron
                             

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar