måndag 19 december 2011

om just ingenting

Underligt hur man kan drömma ibland. Gick och la mig igår och var extremt täppt i näsan som är en biverkning av en medicin. Hade inget nässpray hemma så i drömmarna har jag gått och letat nässpray hos folk men ingen av dom hade nåt. Blev ovän med flera stycken för jag var helt säker på att dom hade nässpray men vägrade ge åt mig. Var även i Spanien i en skyskrapa och letade men det blev jordbävning så var tvungen att skynda mig därifrån då hela huset skakade. Tror jag måste köpa idag för det blir så jobbigt att leta hela nätterna. Man sover mkt bättre om man kan andas.

Fick spontanbesök av Magnus och Pernilla igår kväll. Hela lägenheten är upp och ner men vissa människor kan man släppa in i allafall utan att skämmas och dessa två hör till den skaran. Har def inte orken att jobba heltid, ligga och knäskura och kamma mattfransar just nu. Jag gör det högst nödvändiga och sen får det vara bra. Hade inget kaffe hemma men en flaska vin som vi delade på. Inte ofta (aldrig) jag dricker vin på en söndag men det gick bra det med. Gott var det! Har ju jobbat i helgen så tyckte jag var värd ett glas. Vi kom in på vilka rutiner man har då man ska sova. Både P och M somnar till film/tv medans jag nog aldrig har gjort det. Jag läser tills ögonen far i kors och sen är det öronproppar som gäller. P och M vill gärna ha ljud omkring sig då dom ska sova... konstigt.

Snart jul och nyår och sen är detta skitår över. Lääängtar till första januari! Jobbar dygnet mot julafton till 15 och sen blir det hem och mata katten och duscha och sen tillbaka till Hertsön för att fira jul hos mormor. Visst kan julen vara mysig men det räcker gott om den kommer vart fjärde år.

Snart sjukgymnastik och lite träning. Ev stallet i kväll om inte Pernillas grupp ska rida ut för orkar liksom inte springa efter. Ryggen har varit bättre i helgen men idag är det sämre igen. Pratade med farmor som hade haft ischias i flera månader... lät inte roligt att man kan ha det så länge.

Ha en bra dag!

2 kommentarer:

  1. Hallo!
    Får jag se dig alls den 22a? Som du kanske kommer ihåg ska jag en kortis till Luleå för att önska alla jag kan God Jul å hämta sonen. Glögg å fika hos Mormor på kvällen. Vi ska först på storheden å shoppa då jag kommer runt 16.30 torsdag. Kramiz

    SvaraRadera
  2. Hej!
    jajamen jag kommer till mormor och glöggar/surrar på torsdagkväll. Ska till farmor och önska god jul på em. Ses då! kraaam!

    SvaraRadera