fredag 10 januari 2014

cortison och sånt.

Si så där ja! Nu jag lyckats övertyga reumatologen att skriva ut cortison så hemtjänsten har nyss levererat dom och har nu tagit ett gäng. Nu väntar jag på att få vingar som Libress dambindor. Man kan bli en aning speedad på stora doser cortison. Har dock bara intagit en normalstor dos så jag hoppas på att nattsömnen inte ska bli lidande. Har bra musik i öronen och känner mig rätt pigg så kan säga att det rycker i benen. Tänk att få gå ut och dansa järnet. Får uppfinna en ny sittande dans :)
Pratade med min käre far idag som lät väldigt pigg och glad. Roligt! Mindre roligt var att han ifråga satte min "pigga röst" och trodde jag ätit morfin igen...så är dock inte fallet, har bara en bättre dag.
Törs knappt skriva det men har mått mycket bättre psykiskt denna vecka. Inget har iofs förändrats men har väl börjat acceptera min situation som mitt förra inlägg handlade om. Dock inte sagt att jag inte tänker förändra den då jag väl kan det. Då jag får mina nya knäleder tänker jag börja med höjdhopp, bergsklättring och terränghoppning!

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar