söndag 26 januari 2014

insättningar och uttag.

Det gäller att hålla en balans mellan uttag och insättningar på livskontot. Den senaste tiden har det varit mest uttag, alltså det har mest varit negativa och tråkiga saker som hänt men i helgen har jag gjort flera insättningar så känner mig mycket gladare och piggare. Om man omger sig med människor som man trivs med och tycker om känns tillvaron lite lättare fast den egentligen inte är det.

Fredagen tillbringades med Pernilla och Elivia där jag blev jag bjuden på finmiddag. Fick även en stor överraskning som ni ser nedan som Pernilla har gjort. Har varit kär i denna sen första gången jag såg den och den kommer att pryda mitt vardagsrum där den ska hänga över soffan. Vardagsrummet går numera i svart och vitt så det kommer att bli såå fint! Nu ska jag bara försöka hitta en soffa.

Igår kväll åkte jag till bror Fredrik och umgicks med honom och småkillarna. Det var så roligt att träffa dom! Tänk om man haft en tiondel av deras energi. Så charmiga så det finns inte. Fredrik gav mig en lektion i hur man använder sin nya mobil på bästa sätt. Hade väl inte hanterat den helt rätt. Ingen kan anklaga mig för att vara teknisk i  alla fall.

Idag har Camilla varit och hälsat på. Inte träffat henne sen före jul så det var jätte trevligt. Hon ska åka till utlandet om några veckor så hon lånade lite sommarkläder/skor/jeans. Kan ändå inte ha några kläder just nu som sitter åt så bra om dom kommer till användning. Har insett att jag nog har rätt mycket kläder ändå.

Beställde middag från ripan idag. Blev så sugen på pasta som jag inte ska äta för att det innehåller gluten... fuskade. Kan inte påstå att det var särskilt gott heller. Nu har jag även en sallad tills i morgon. Nu blir det några avsnitt av Mc leods då jag tagit en paus från SOA. Blev så besviken då.... dog. Dessutom har den blivit lite väl våldsam. Det passar bra med att varva Mc leods med. Jag hade flyttat till deras gård vilken dag som helst och ridit runt i cowboy hatt och levt på landet liv i Australien.

God kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar