tisdag 7 januari 2014

Tisdag

Går inte att beskriva hur mycket jag längtar efter att kunna göra alla hushållssysslor och handla själv. Visst är det jättebra att det finns hjälp att få men ska jag vara helt ärlig så blir resultaten väldigt tveksamma mellan varven. Dom slarvar helt enkelt. När jag diskar så ingår puts av bänkarna och att ta upp avfallet i slasken samt torka bordet men se det verkar inte alla tycka. Detta gäller självklart inte alla för en del är väldigt noggranna och har förmågan att se vad som ska och bör göras.
Det är inte helt lätt att ha olika okända människor rännandes och delegera uppgifter man helst hade velat och kunnat göra själv. Vet ni hur mycket jag kommer att städa sen? ( hoppas den tanken håller i sig)
Maria och Anna har varit gulliga och varit här och hjälpt mig röja upp i garderober och städskåp. Nu är där så fint så vågar knappt ta ut ett klädesplagg :) Behöver hemtjänsten för att få hjälp med städning men behöver ingen som hjälper mig att stöka. Konstigt.

Blir inte någon matlagning just nu då jag har så ont/skov. Har därför snart blivit polare med utkörar killen från en pizzeria här i krokarna. Han tror att jag har en stor familj att försörja då jag alltid beställer tre rätter. Han brukar skicka med extra drickor åt "oss" och jag är inte den som rättar.
 Deras sallader är heeelt otroliga. Stora med mycket kyckling, räkor eller det protein man beställt och dom räcker två gånger. Så nu bor det två härliga och matiga sallader i min kyl. Den tredje har jag ätit upp.
Kör nu även på glutenfri kost och sallader är glutenfria. Dock envisas dom med att skicka med varmt nybakat bröd som jag med en tår i ögat får kasta. Fast det känns som om jag kan leva med det.

/L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar