torsdag 16 oktober 2014

hemma!

Å så skönt vara hemma igen. Undrar hur länge det blir denna gång...MEN nu har jag efter månader av tjat äntligen fått remicade igen :) Ni som följt bloggen vet ju att dom inte velat ge det eftersom jag haft så höga infektionsvärden och dom har letat infektion i x antal månader men nu fick dom ge sig och inse att värdena nog kommer av ett skov från h-vetet. Har aldrig haft sånt skov förut. Så kl 09 följde personal mig från akutvårdsavdelningen till dropprummet och nu har jag remicade som flyter runt i kroppen och förhoppningsvis gör mig pigg som en liten mört. Ska få nästa behandling om två veckor och om allt fungerat bra så är det dags att ringa Umeå sen och få till en operationstid. Vem vet? det kanske börjar vända nu... törs man ens tänka så? Fick även methoject sprutor som jag ska ta en gång i veckan i en lägre dos. Bäst effekt får man av dom två preparaten tillsammans. Båda läkemedlen är dessvärre rätt starka doningar med många biverkningar. Men det är inget alternativ att må såhär längre och sen är det bara att hoppas på att jag får hyfsad effekt. Det är fjärde gången dom sätter tillbaka remicade och tyvärr har det inte haft lika bra effekt som första gången dom andra gångerna. Sen är det risk att man bildat antikroppar under uppehållet så jag fick ta cortison och allergitabletter i förebyggande syfte och ingen reaktion har hittils kommit.

Såklart glömde jag telefonen i Sunderbyn... suck. Orkar inte åka och hämta den idag så det blir ett projekt för morgondagen. Taxi chauffören höll på att svimma då han såg alla grejer jag skulle ha med mig. Picknickkorg, väskor och påsar från apoteket. Han var för övrigt helsnurrig. Tycker inte om då man ska behöva vara rädd för att åka taxi.

Nu är då magen kollad ordentligt och allt verkar då bra där. Hade heller ingen feber i morse. Ska blir så skönt att sova i egen säng för man sover då inte bra på sjukhus och helst inte på en akutvårdsavdelning där det kommer folk hela nätterna. I går kväll kom en tjej som fallit av hästen och fått frakturer på bäckenet... men hon verkar repa sig bra och gick med gåbord innan jag for så det verkar lovande!

Nu vila lite. Man blir trött av att vara på sjukhus.

1 kommentar:

  1. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅåååååhhhhh, vad jag önskar att det går som du vill nu! Kram på dig! A

    SvaraRadera