onsdag 29 oktober 2014

inköp

Idag har jag fått varuleverans igen. Det har blivit mitt nya nöje. Sitta på Ica maxis sida och beställa mat och annat nödvändigt. Tror jag har alldeles för lite att göra. Vad jag ska göra med all mat har jag ingen aning om. Skulle egentligen bara komplettera lite med mjölk och så men det landade rotmos och fläskkorv och massa annan mat jag aldrig äter i vanliga fall. Var rätt hungrig igår då jag beställde... Det är rätt höga vuxen poäng på rotmos kan jag tycka. Fick möblera om i hela frysen för att få in allt. Tala om i-lands problem. Förövrigt kan jag inte påstå att rotmos var så gott. Hittade inte fläskkorven så stekte vanlig korv och då den var klar så hittade jag fläskkorven bland allt bråte i kylen. Intressant va!? nu vet ni allt om mina matinköp :) Rotmos får 2 potatisar av 5 möjliga. Hade nog fått 3 om jag orkat salta den.

Efter två dagar som halvdöd var jag lite piggare idag så har försökt plocka lite här hemma. Som vanligt tar jag då i alldeles för mycket så det blir väl en halvdöd dag i morgon också. Bror Magnus har opererats idag så har varit lite orolig tills jag fick veta att allt gått bra. Han hade sten i gallan så den har dom nu tagit bort. Är det inte den ena i släkten som opereras så är det den andra.

Bror Fredrik var ute och körde med småtrollen så gick ner och fick krama och prata lite med dom. Eventuellt ska jag åka dit och hälsa på i morgon och träffa dom lite mer. Om det görs mycket uttag på må bra kontot så är umgänge med dom en stoooor insättning. Man kan inte annat än bli glad bara av att se dom. Det har hänt en dödsolycka ute på SSAB och Fredrik jobbade då. Obehagligt :(  Tycker han kan börja jobba på kontor eller nåt i stället. Hade känts tryggare!

Nu ska jag beställa sängkläder. Jag gillar oftast att shoppa men lakan är dyrt och tråkigt att beställa. Det KAN ju hända att nåt mer slinker ner i shoppingkorgen som kompensation.

Godkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar