lördag 11 oktober 2014

Lördag

Blev inte många timmars sömn i natt då magen bråkade. Slumrade till någon timme och vaknade med närmare 39 i feber. Slumrade till någon timme till i någon slags feberyra och ett fasligt dunkande i lederna. Bestämde mig för att avvakta och se åt vilket håll febern hade tänkt gå och har varit feberfri idag men nu börjar jag känna mig lite matt igen. Jag orkar helt enkelt inte åka upp och gå igenom hela karusellen igen utan att ändå bli hjälpt. Får väl omvärdera det hela om det blir värre.

Vet inte riktigt var dagen tagit vägen. Har lagat mat för första gången på jag vet inte hur länge. Brukar få dammtorka spisen så använder den inte så ofta med andra ord. Största orsaken till det är att jag helt enkelt inte orkar stå/gå så länge så det jag äter brukar bestå av micromat. Nu har jag och Pernilla dock kommit på den ultimata lösningen. Barnmat! Ta en burk, öppna locket, sätt dit en sked och sleva i dig. Man behöver inte ens värma den. Måste ju bara innehålla nyttigheter och inga konstiga tillsatser. För bästa effekt så äter man två.

Känns lite konstigt att vara hemma utan kisse. Ser och hör honom överallt. Vi bestämde att han skulle vara kvar hos bror och Sia tills vi ser lite hur det blir med operationer, om jag ska till Umeå eller läggas in här eller vara hemma. Blir så slitsamt för honom att åka fram och tillbaka men jag saknar honom.




Go ungen Kid ringde och berättade att dom bakat och sa godnatt och puss puss! Värmde gott :) Deras far som också råkar vara min bror fyller år i morgon. Jag som älskar att ge presenter har dessvärre inte tagit mig ut och kunnat ordna någon i år :( Får ge honom två nästa år i stället.

Jag hade gett mycket för en polly påse och en must light just nu! Ghaaaaaaaa.

Gjorde om bloggen lite men vid närmare check ser jag inte så stor skillnad. Har tvättat lite, plockat bland papper och socialiserat i telefonen med släkt och vänner. Fick ett ryck och tvättade sängkuddarna men vid närmare eftertanke kanske man inte tar alla på en gång. Vad ska jag nu sova på? Ibland har man lite otur när man tänker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar