fredag 24 oktober 2014

städdax

Idag var det dags för städdag med moster A. Hon tog bussen hit i snöstorm och fram kom snabeldraken och ut sprang katten i en jädrans fart. Han gillar verkligen inte höga ljud. Men tror han börjar bli lite prillig också för om han ligger på min mage och myser och jag råkar nysa så hoppar han upp och springer iväg fort som attan. Zambo gillar inte: Gitarrer, dammsugaren, nysningar, hostningar, då folk går i trappen, mitt renskinn och motionscykeln. Han är en hel del speciell men det är ju lite av hans charm. Han är svårflirtad och det är inte många som han ens hälsar på. All fysisk kontakt ska ske på hans villkor :)

Så skönt att äntligen fått städat! det blir lite mer ordning i det inre kaoset om det yttre kaoset är under kontroll. Även om det är jättebra att hemtjänst finns så kan det inte på nåt sätt jämföras med att någon man känner bra hjälper en. Jag trivdes inte alls med att främmande människor kom och gick på olika tider och det var oftast inte samma som kom. Känns hur bra som helst att A har möjlighet att hjälpa mig!

Efter städet åkte vi med färdtjänst till dollar store. Köpte lite bra att ha saker och ljus i olika varianter. Färdtjänst däremot är något jag gärna nyttjar när jag behöver. Från början kändes det med lite knepigt och jag kände något slags krav på att jag borde prata och vara trevlig med chauffören men det har jag skippat nu. Nu är jag otrevlig och säger inte ett ljud ;) Nä men jag pratar om jag känner för det och chauffören brukar märka rätt snabbt om man är på prat humör. Tycker inte längre att det är jobbigt att sitta helt tyst. Jag är verkligen inte en väder och vind pratare!

Nu ska jag sova gott i min renbäddade säng.
Trevlig helg!






















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar