torsdag 30 december 2010

En busschaufför- det är en kvinna med hemskt humör!

Idag har jag och min kollega träffat världens otrevligaste busschaufför. En sån där riktig ragata som ska jobba med något där hon inte träffar andra människor på nåt litet kontor i en källare låååångt ute på landet. Denna chaufför har dåligt rykte sen förut och herrejösses! vuxna kvinnan kunde inte behärska sig och välja sina ord så hon svor och bad oss flyga och fara (bland mkt annat) En brukare som har dålig hörsel hörde henne också gapa och tyckte att det var en riktigt otrevlig kvinna. Hon kom t.o.m ut ur sitt bås, bak i bussen och härjade inför allt folk. Vi åkte med denna kvinna in till stan och det var även hon som körde oss hem från stan men vägrade ge oss övergång trots att vi åkte inom en timme. Hon kände igen oss (det sa hon) men då vi inte hade kvar kvittot kunde hon inte låta oss åka på övergång trots att brukarna som var med hade kvar sina kvitton (vi hade busskort) Vilka människor det finns!

Fick mina sprutor igår och jag överlevde. Var rätt nervös då det skulle göra så ont men kändes mkt mindre än vad jag trodde det skulle göra. Åkte direkt till jobbet sen och har jobbat till 15 idag. Träffade Anna på Willys som tyckte vi skulle träna efter det jag slutat och hur nu det gick till så lovade jag det...:) Var trött som en bitter busschaufför men träna det gjorde vi och nu känns det skönt. Åkte förbi och tog en bränna och blev väldigt sugen på sushi men det var så mkt folk därinne så övergav den iden.
Blir en tidig kväll och nyaste Amelia väntar i sovrummet och sen en natt av god sömn hoppas jag. I morgon är det nyårsafton, jobbar till 16 och därefter nyårsfirande med några av dom goaste människorna.
Kram på er! Gott nytt år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar