onsdag 1 december 2010

Träffade sjukgymnasten idag för första gången på Helex. Han verkar bra! Ska börja med bassängträning nästa vecka då han tyckte att det var en bra början. Behöver verkligen komma igång med träning om än väldigt lätt i början då jag tappat så mkt muskler. Problemet för mig är bara det där med att skynda långsamt... har lite svårt för det då jag väl tränar.

Hämtade upp fröken Taavola på hennes jobb ute på Porsön och vi åkte ut till storheden och shoppade lite. Jag shoppade bara ett armband medans Pernilla hittade dom ultimata skorna och den ultimata tjocktröjan. Den lilla kjolen var dock inte lika ultimat ;) Sen var vi halvt utsvultna så åkte till kebabhuset och käkade och det var sjukt gott! Har längtat länge efter kebab. Dock bör man se till att man har kläderna på sig efter klädprovning då man äter bland folk för annars kan det lätt bli tokigt och röda kinder.
Skjutsade P till bilen och har nu kikat på bonde söker fru. Han är så gullig den där ölandskillen! Nu lite Greys, sen läsa nya Amelia och sussa.
God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar