torsdag 23 december 2010

jul

Hej på er alla!
Om ni missat att det är julafton i morgon så kommer här en påminnelse. I kväll ska ni alltså tok slå in alla klappar, koka och griljera skinkan, klä granen, skura, ta det obligatoriska julbadet, koka knäck, rulla köttbullar och tala om för barnet/barnen ca 28 gånger i timmen att tomten kommer I MORGON och att det är si och så länge dit. Antagligen är inte alla klappar inköpta så därför måste ni trängas med väldigt många andra människor som planerat lika dåligt som er. Ni kommer antagligen toksvettas, få blodtrycksfall och toksvära samt febrilt leta efter den ultimata klappen till morfar som har allt. Ni bör komma ihåg att dricka mkt och helst gärna äta nåt som ger snabb energi och förövrigt kanske några positiva tankar kan hjälpa? Även om ni säkert redan nu är less på att höra om den där tomten och på frågan om när han kommer så försök komma ihåg att tomtarna du ser på stan antagligen är utklädda så låt inte eran frustation gå ut över dom.

Jag känner mig mkt nöjd med att vara färdig med allt och är inte det minsta stressad. Ska åka och jobba kl 15 och före det ska jag färga på håret, dammsuga, slå in ett paket samt gå på apoteket. Har köpt en bingolott till i kväll och förhoppningsvis vill någon spela med mig på jobbet. Åker sedan till mormor i morgon em/kväll och kommer fram lagomt till ett säkerligen välfyllt julbord.

Kram på er alla och ha nu en riktigt GOD JUL!

2 kommentarer:

  1. Tack för alla tips, är så avundsjuk på dig!
    Skulle gärna följa med dig till jobbet och spela bingolotto, OCH till Gunnarsbyn, liksom hänga efter dig som en vante hela julen!

    Kram och Godjul gumman
    /p

    SvaraRadera
  2. Ja gud vad det hade varit trevligt! Men om du någongång följer till Gunnarsbyn får du inte springa bort så jag måste leta dig i 4 veckor! Snart är julen över och det är den första januari! nytt år-nytt liv och ny hatt!
    Kram vännen och Goooooood juuuuuuuuuuuuuul (men vi ses på nån timme)

    SvaraRadera