fredag 3 december 2010

Hej och Hopp

Torsdagen bestod av pyssel, lite städning, lite pyntning och tokskurande av toaletten. Måste bara ta och göra en rejäl ansiktslyftning av garderoben! Hänger kläder i alla former och färger och ser knappt vad jag har. Om man inhandlar en topp som är identisk med en man redan har är det nog dags att rensa i röran.

Beställde en massage hos en tjej som min moster rekommenderat. Har f-bannat ont i ryggen nu och alla muskler har dragit i hop sig till en klump så behöver nån som kan reda ut dom. Ska dit på måndag kl 11. Sa åt tjejen att den tiden passade bra då jag börjar jobba kl 15 och då frågade hon om jag orkar jobba efteråt?? Hur ska man tolka det? känns ju lite oroande...

Var iväg till jobbet och lade schemat. Kollade också hur jag jobbar till veckan. Börjar med nätta 55 timmar efter långledighet. Blir en rätt späckad vecka med mkt jobb, träning på sjukgymnastik, dropp, massage och behandlingar. Vill och SKA rida på tisdag! förhoppningsvis hinner man med social samvaro också.

Åkte ut till stallet och såg Pernilla hoppa. Hon var så modig och är så stolt! Hon tog värsta omhoppningssvängarna och flög över dom små men färgglada hindrena och tror att detta kan vara hennes nya sport :) tog kort men tror bara jag lyckades ta i landningen då jag och kameran var en aning sega.
For förbi mamma och sen hem för lugna orörliga aktiviteter i soffan med en katt som släpper sjukt mkt hår. Ska dom inte få hår denna tidpunkt på året??

4 kommentarer:

  1. Ja du gumman, att hon frågar om du orkar jobba efteråt är nog mer att hon kanske är mer lyhörd för din hälsa än tex du själv. Av min max 10-15 min massage sist hade du ont då du for till sthlm, har du glömt detta? När du får massage "ruggar"/väcker man upp musklerna. Och har man dina problem bör man nog inse att det är bra att ta det LUGNT efteråt =) Men Maria är duktig så Lycka till! Kramiz
    http://yoginiseva.blogg.se

    SvaraRadera
  2. Jag är väl oerhört lyhörd ;) jobbar mitt första skift på ett tag så hoppas att jag tar mig dit då :) Jo jag glömde nog att det gjorde ont efteråt... t.o.m i huden :) Tack moster och kraaaaaaaaaaaaaam!

    SvaraRadera
  3. Glömde, alla identiska toppar får du gärna ge till mig =) hehe, om inte din mor får allt... kanske du tom kan få en slant för de du knappt använt. Kramiz/ Eva

    SvaraRadera
  4. I just detta fall så gillar jag båda :) Men ska ha dig i åtanke om jag tänker kasta nåt.
    Kram!

    SvaraRadera