fredag 17 december 2010

Fredag

Gårdagen slutade i hästar/ridning och vänskapens tecken. Finns absolut inget bättre än att åka till stallet och pyssla och rida. Världens bästa terapi! Körde dock fast vid två tillfällen och vid ena tillfället var det en kvinnas fel som helt enkelt bara travade över gatan så jag fick tvärstanna (inget övergångsställe) i djupsnön då det ej var plogat. Väldigt irriterande då hon ser att jag kommer och hon borde ha listat ut att jag skulle fastna om jag var tvungen att stanna. Hade ju bara två möjligheter och det ena var att köra över henne och den andra var att stanna och eftersom det ändå snart är jul så valde jag att stanna. Kom loss efter lite snirklande.

Red Landell på Pernillas lektion och det gick helt ok med tanke på förutsättningarna. Har aldrig tyckt att han är särskilt rolig att rida men igår kändes han framåt och fin stundtals (då jag orkade) sen hade han en väldigt behaglig galopp! Jag och P kom fram till att hon under dessa år endast sett mig på Thåtte och Brunis och hon tyckte att min ridning kom fram mkt mer på en häst med lite steg och motor. Blir ju oftast bara "mjukt" och "trevligt" på Thåtte. Tycker själv att jag har lättare att rida hästar som inte är fullt lika känsliga och som man kan gå på utan att behöva äta sågspån.

Nu plocka lite, tvätta två maskiner, posta paket och sen åka och jobba. Har hela långhelgen att se framemot men det är helt ok. Ska lägga heltidsschemat idag (ogilla) ska bli spännande och se hur det blir.
Kram och trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar