tisdag 28 december 2010

T

Varit på Lungmottagningen samt reumatologen en sväng idag. Har inflammationer i slemsäckarna på sidorna av hälsenorna som ska sprutas. Hade fått sprutorna idag men då jag skulle rida i kväll så var det ingen bra ide så ska tillbaka i morgon. Enligt läkaren gör det viss väldigt ont och hon sa att jag skulle ta värktabletter innan för att minimera smärtan så mkt som möjligt....känns inte så kul att åka och göra det men förhoppningsvis blir det bättre sen.
Efter Sunderbyn mötte jag upp Anna och Per på storheden och vi fikade och sen åkte jag och Anna runt på lite affärer och fyndade lite. Tror dock det var jag som fyndade för Anna hon var riktigt dålig på att shoppa idag ;)
Hittade äntligen en stalljacka för 299 kr och lite annat smått och gott.

Åkte hem, käkade och plockade lite och sen hämtade fröknarna Jonsson upp mig och vi åkte till stallet för ett dressyrpass. Red Mascara som jag aldrig tidigare ridit och det var den jobbigaste/svåraste hästen jag har suttit på tror jag! Stel, omusklad och ville inte alls gå framåt. Man fick INGENTING gratis där inte. Har i dagsläget för dålig ork/fysik för att rida henne bra men kan nog ändå vara en häst för mig om jag får till luftrör, muskler och leder (nångång) Hon var väldigt lugn (för lugn) och en riktig PRO häst som man antagligen kunde smälla en bomb i närheten av utan att hon skulle reagera.

Efter ridningen blev det tjejkväll/spelkväll i Gammelstan och nu ska jag väldigt mkt gå och sova. I morgon träna, Sunderbyn och sen jobb 15-15.
Så är det.
God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar