onsdag 23 mars 2011

Onsdag

Kl är snart 22 och jag väntar på att få gå och tvätta... känns ungefär lika upphetsande som en romantisk middag med Ove (solsidan) men ibland måste man helt enkelt göra saker som man inte vill bara för att man måste. Har inga fler par sockar hur mkt jag än letar.

Jobbat idag och vi har varit och ätit med våra brukare på Waldorf. Kan verkligen rekommendera deras buffe! mkt att välja på och god mat. Vi tittade lite i affärer sen och hittade sveriges- kanske världens finaste jacka på Hägglunds. En lila Peak jacka, vår och höst som var helt supermjuk och det fullkomligt lös Linda över den. Fyller ju år snart....;) tar tillbaka det där om att jag önskar en dammsugare.

Jag och Eva har varit och provat yoga idag på Actic. Det var inte min grej! Alldelens för mkt knästående och konstiga ställningar som bara gav mig huvudvärk. Avslappningen efteråt var inte heller någon hit. Folk låg och surrade, musiken var för låg och alla lampor tända. Flytta tillbaka nu moster Eva! (yoga instruktör) Kände mig som ett rysk kylskåp från 1935.

Ledig dag i morgon. Sen jobba långhelg. Träna i morgon förmiddag och en liten tur till Solsystemet.
Nu tvätta....
/L

2 kommentarer:

  1. Tack gumman, tar ditt rop på hjälp (yogan) som att jag ändå är en ok yogalärare?! =)
    Man vet aldrig vilka vägar man hamnar på i livet, så man vet aldrig. Hoppas du bjuder mig på fika om jag kommer den 9:e?? Har kurs till 16.00. Kramiz

    SvaraRadera
  2. haha :) började kolla i min almanacka hur jag jobbar den 9e. Tänkte liksom vad händer då?? tala om förträgning. Klart jag gör! Ja du är en mkt bra yogalärare! Kraaam!

    SvaraRadera