söndag 30 oktober 2011

Helgrapport

Helgen har varit trevlig och faktiskt lite ekonomiskt givande också. Just på helgerna brukar det gå åt lite mer pengar i allafall för mig. Hade som sagt var bord på Arcus och åkte dit till 17 på fredag och lastade upp allt, prismärkte och minglade runt och gjorde några fynd. Jaja... jag veeeet-skulle ju bli av med grejer och inte samla på mig nya men man är ju inte mer än människa ;)
Eva var snäll och hjälpte mig packa upp och bära bord men sen hamnade hon i någon slags"shoppahurmktsomhelstbilligt bubbla. Hon vandrade runt från 17 till 21 på fredagen med en paus på typ 2 minuter då hon lånade min stol och på lördag stod hon i kö 40min och sen sprang hon runt som en travhäst på solvalla och var kvar tills dom stängde och hjälpte mig städa undan. Tack! Undrar om hon har ont i fötter och ben idag? Det var helt otroligt med folk och då dom öppnade kl 10 sprang människor in med ryggsäckar och vagnar för att hitta godbitarna först. Det var ganska skönt att stå bakom bordet och slippa trängas.
Träffade på mor och mormor i vimlet samt mormors syster Greta.

Blev av med en hel del och det som inte sålde gav jag till välgörenhet. Tog hem nåt klädesplagg som var nytt. Alla pocket böcker gav jag till Emma som blev glad och själv fick jag en nalle av en utställare då vi tog sista rundan.
Lite bilder från helgen nedan.

Maria och Camilla på Allstar

överlycklig sakletare

man ska ha barnasinnet kvar!

Fyndade en vit pigtittare

och lite kärlek

Ny väska i skinn

  Baksidan av det hela är att jag verkligen får äta upp att jag burit, gått och stått så mkt i helgen.
Ha en bra söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar