söndag 23 oktober 2011

söndag

Undrar om det finns någon enhet för Betapeth missbruk? Jag är värre än ungarna. Kan inte slita mig. Idag har jag dock lyckats ta en längre paus och fått mkt nyttigt gjort. Städat, rensat och prismärkt allt inför loppisen nästa helg och nu återstår bara att åka och panta alla flaskor som tagit bagageluckan i besittning så däcken får plats. I morgon ska dom nämligen ta in på däckhotell och samtidigt få på sig vinterskruden.
Blev lax i ugn till middag och en hungrig Pernilla ringde så lägligt så hon kom förbi och åt och socialiserade. Måste börja laga och äta mer fisk för det äter jag alltför sällan. Det är så mkt trevligare att äta om man har sällskap.

Igår kväll åkte jag och Eva och hälsade på P. Vissa människor är bara helt otroliga och jag förstår inte var hon får sin ork ifrån. P har två tvillingpojkar på 8 månader varav en har en hjärnskada och hon tar hand om dom helt själv! Man har hört från många håll att det är jobbigt med småbarn även för dom som är två föräldrar. Tänk då att vara helt själv med två! Jag är riktigt imponerad. P är en helt otroligt stark människa.

Nu ska jag åka och ta en liten bränna. Har inte solat solarium sen i våras så det är nog läge att inte ha på ansiktskanonen så länge. I morgon måndag igen. Helgerna går så fasligt snabbt.
/L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar