fredag 21 oktober 2011

Palt koma = 10 poäng

Tre paltar och nästan 4 timmar senare är jag fortfarande i paltkoma och mitt rörelsemönster är identiskt med en sömngångares. Trots det for jag av någon underlig anledning förbi macken och inhandlade en stor godispåse fast jag är illamående och nästan döende. Jag gjorde det för att jag tänkte att man bara måste ha något att tugga på framför idol så just nu simmar det omkring paltbitar, choklad och döskallar i en salig blandning i matspjälkningssystemet. Min kära lilla mormor hade bjudit in släkten till paltkalas och hon hade dukat så fint med vita linnedukar och tända ljus. Jag och moster hade varit förutseende och tagit på oss mysbrallor för att alla paltar skulle få plats. Mormor hade en stor låda med saker och tavlor som jag ska gå igenom till nästa helgs Arcus loppis och se om det finns nåt som kan säljas.
Min bror Magnus samt min kusin Jonny satt med sina telefoner och spelade alfapeth mot varandra samt med andra och det verkar som att var och varannan människa spelar det just nu. Det är nog den nya "inne grjejen". Jag gillar verkligen ordspel men har en för omodern telefon men funderar nästan på att köpa en ny bara för att också kunna spela mot andra i telefonen. Just nu sitter jag mkt och spelar Betapeth på nätet och det är jätteskoj. Dessutom tränar man hjärnan och kanske kan undvika att bli mer dement än man redan är.
Jag blir dock lite lätt beroende då jag börjar med nåt spel och har liiite svårt att slita mig ibland om kvällarna. Satt här om kvällen/natten till 02 och spelade men en trevlig tjej och vi satt och drack the på varsitt håll (man kan chatta också)

Nu helg. Skönt! Massa måste göra i morgon men även tid för annat roligare. Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar