söndag 9 oktober 2011

trevligheter

Har haft en väldigt trevlig helg med mkt skratt i goda vänners lag. På fredagkväll kom Strömbergarn förbi och tittade på idol, åt lite onyttigheter och surrade. Kan inte förstå varför inte Emil inte åkte ut då han enligt mig var klart sämst. Tala om att tjejerna dominerar i år. Moa, Amanda och Molly är så otroligt duktiga!

Igår sov jag rätt länge, pysslade på hemma, åkte och lämnade in travet och kring 16 kom världens bästa kollegor Eva och Kattis. Dom hade händerna fulla av väskor och påsar så trodde dom hade tänkt flytta in. Hade fått direktiv om att jag endast behövde vara hyfsat vaken så skulle dom fixa resten. Jag tycker att jag höll mitt löfte rätt så bra och var faktiskt riktigt vaken. Tjejorna hade med sig olika ostar, oliver, kex, vin, saltkött, hamburgerkött, salami, grönsaker, nötter, godis, öl, wirre till irish coffee, chips och cider. Otroligt gulligt av dom!
en del av "buffen"


Jag och Kattis

Eva och Kattis



däckade redan 18- vilken festkisse-prisse va!
Sen åkte vi ut på byn och gick på Harrys då ingen av oss varit där. Kan inte säga att jag blev särskilt imponerad. Där träffade vi självaste sångaren och basisten i Brescladdd så vi satt och surrade med dom ett tag innan vi gick vidare.
Basisten Jörgen och sångaren Stefan
Blev en kort sväng på Bischop och sen Olivers men att gå på Olivers med kryckor är inget jag kan rekommendera direkt. Dels var det inte roligt då jag inte kunde shejka loss på dansgolvet och sen var det rätt svårt att ta sig fram bland alla glada i hatten människor. Det var längesen jag varit ute så det var kul att se lite folk men tycker alltid man har trevligast på förfesten.

Idag söndag blir det inte många knop. Är en aning trött i ögat och det känns att man varit ut igår. Har i allafall städat upp efter igår och har diskat Sveriges-kanske världens största disk. Man kunde tro att vi varit 20 pers här i går.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar