torsdag 6 oktober 2011

torsdag

Igår träffade jag min läkare och vi kom fram till att jag ska få remicade igen :) dock ska man egentligen inte sätta tillbaka remicade efter ett uppehåll då kroppen bildar antikroppar och man kan få en svår allergisk reaktion. Därför måste jag ta tabletter före i förebyggande syfte och även ha akutcortison vid sängen då jag får droppet i fall nåt skulle hända. Tyvärr kan det även vara så att man inte får samma effekt som man hade förut men det är bara vänta och se.
Fick inga direkta svar ang knät då jag måste vänta på magnetröntgen. Hon pratade lite om att det dessvärre kunde vara skelettförändringar (artros) och började prata om konstgjord led... då slutade jag lyssna för det var för mkt att ta in. Time will tell.

Åkte sen och höll i utbildningen i Treserva. Det gick bara fint men vi var ju två och tjejen jag hade med mig hade undervisat två dagar innan så hon kunde det där som ett rinnande vatten. Bra för mig :)

Det var meningen att jag skulle till Pernilla på middag men vi var sugen på lite vin till maten och eftersom jag varken kan cykla eller gå några längre sträckor så tog P med sig pajen hit och jag hade en flaska rödvin. Mkt gott och trevligt. Tjejmiddagar är underskattade!

Sen såg vi såklart bonde söker fru och jag undrar varför inte Klas-Göran eller vad han nu heter går till frissan och färgar håret. Det är ju gult nu och dessutom väldigt flottigt. Annars har han faktiskt något... hästar och en gård! Undrar om det finns nån sajt med bara hästbönder som söker hästflickor :)

Idag då jag vaknade hade jag så ont i lederna så tog flexledigt från jobbet. Var så stel så höll inte på att ta mig ut i köket för att ta medicinen. Provade med att ligga i varmvatten ett tag men det hjälpte inte heller. Längtar tills på måndag och remicade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar