fredag 2 maj 2014

Idag är det fredag och det innebär varuleverans. Eftersom jag var på sjukhuset förra veckan då varorna skulle beställas så hann jag inte få några till förra fredagen så det ekade rätt bra i kylen. Vet dock inte riktigt hur jag tänker då jag plitar ner dom där handlingslistorna. Det är himla lätt att tänka nyttigt och skriva ned nyttiga saker men det är en helt annan sak att verkligen äta dom. När herrarna började packa upp så började jag fundera om det verkligen var jag som gjort beställningen. Man kunde tro att det var moster Eva som skrivit listan ;) Eller vad sägs om en bunt rädisor, färsk sparris, färska champinjoner, grönkål, bladspenat, gurka, tomater, paprika och vanlig sallad. Kanske inga större konstigheter men ja...plopp är godare. Jag hade dessutom inte beställt något gott alls och nu ångrar jag bittert mitt nyttiga tänk och ser plopp och kolor i varje hörn.

Har inte varit min dag idag. Kom aldrig fram till ortopeden och deras tider som dom ringer upp på verkar ta slut på en gång. Jag är så ofantligt trött på att vänta på allt och vara beroende av andra och befinna mig i situationer jag inte själv kan påverka. Jag tycker att allt jag gjort senaste tiden bestått av en evig väntan. Man ska vänta på sjuktaxi, färdtjänst, försäkringskassan, på olika beslut som ska tas, på hemtjänsten, på återbesök/sjukhusbesök, på att få hjälp med saker och ting, på operationer, på läkning osv osv. Ja listan kan göras lång. Det är enormt frustrerande att inte kunna göra saker och ting själv. En så enkel sak som att byta glödlampan i lampan jag har i hallen är omöjligt. Ser ingenting i hallen för att det är så mörkt. Är något för högt upp i skåpen så är det bara att gilla läget. Ja ni vet såna där småsaker som man annars tar för givet att man kan göra. Bilen står där den står och har bara lust att köra den på skroten. Snart har jag körförbud för att den är obesiktad. Har inte kunnat ta mig till varken den eller däckhotellet för däckbyte.

I morgon blir det i alla fall "häng" i G-stad. Anna och lilla My är här på blixtvisit. Ska bli så kul att träffa dom! En kväll bland vänner är aldrig fel.

Nu ska jag gå och tugga på en rädisa eller nåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar