måndag 12 maj 2014

tjejhäng

Lördagskvällen tillbringades i Pernillas soffa med melodifestival, chips, dricka, dip och godis.
Hade det varit en lördagskväll för sisådär 10 år sedan så hade nog menyn sett lite annorlunda ut. Ljummen folköl, på sin höjd några nötter men med en omsorgsfull makeup och stora bling bling smycken där nästa anhalt hade varit krogen. Hur orkade man? Hur som helst så var det inte många bidrag vi lyckades se eftersom det fanns så många ämnen att avhandla i vanlig ordning. Det är verkligen givande och roligt att prata hederligt gammalt tjejsnack! Det går aldrig ur tiden och får en alltid att må bra även om ämnena ibland kan vara lite jobbiga att prata om.

Vi såg i alla fall Norge, Sverige och landet som vann ( noll koll) men det var jesus i klänning ute på scenen i alla fall. Fick inte alls ihop det hela och tycker man ska fokusera på låten i en tävling där bästa låt ska vinna. Om nu artisten är en hen, hon eller han kan man väl ta efteråt. Visst låten var helt ok men tror dom fick många röster p.g.a det framförda budskapet. Sanna levererade då jättebra!

Eftersom jag och Pernilla börjat med en ny regel då det gäller shopping så var jag ju tvungen att åka iväg till Ica Maxi och köpa ett par REJÄLA skor. Kanske inte hör till vanligheterna att man åker dit för att köpa bra skor... var tvungen att besöka apoteket och sen hoppade skorna liksom bara in i korgen. Ett par vita champion blev det och ett par mörkare skor som liksom bara hängde med. Jag erkänner....kan vara lite tveksamt om skorna verkligen höll kraven för rejäla skor men tänkte att när det ändå är ett känt märke så borde det räknas... eller?

Hela dagen idag har jag gått på nålar och väntat på ortopedens samtal. Han var stressad och hörde inte på vad jag sa. Hann i alla fall klämma in hur dåligt jag mår både fysiskt och psykiskt och att jag inte har nåt liv alls som det är nu. Dom hade inga tider men han skulle göra allt för att hitta en åt mig...så det är bara vänta igen då. Hann då få sagt det jag ville men hur mkt han hörde av det vet jag inte.

Nu skölja bort slingmedel. Ha en bra kväll!

1 kommentar:

 1. Hej gumman! Jag skulle ju ringt idag, suck! förlåt en virrig moster. Börjar nog få resfeber iaf. Vi åker ju mot Halmstad imorgon runt 13.00
  Låter som ni hade både trevligare och säkert roligare/mysigare än oss andra med en rejäl tjejkväll utan bling bling och åtrå i blicken =)
  Jag håller verkligen ALLA mina tummar å tår för att du nu ska få en tid för op. Om universum hör vår bön, bör det ske.
  Älskar dig gumman, hinner jag så tittar jag förbi runt tidiglunch timma, kan ej vara exakt. Beror när jag kommer mig iväg =)
  och om du är vaken? Varmaste kramen.

  SvaraRadera