söndag 25 maj 2014

Morsdag

Hade du funnits kvar hos oss mamma hade jag tagit bilen till dig idag och hälsat på. Du hade varit nere i kolonilotten eftersom det har varit ett sådant strålande väder idag. Jag hade med största säkerhet hittat dig på knäna rensandes i en rabatt iklädd en keps med håret i en svans.
Vi hade kokat oss riktigt kok kaffe och fikat tårta och jag hade haft med mig en blomma och kanske ett smycke eftersom det är morsdag idag. Blomman hade jag antagligen inte haft någon koll på men den hade hamnat i rätta händer. Vi hade definitivt spelat yatzy och jag hade definitivt vunnit :) minst tre omgångar hade vi spelat. Du hade med all säkerhet fått besök av dina andra barn också och säkert av dina barnbarn med. Vi hade suttit där i solen och surrat om allt möjligt. Du hade gett mig en stor kram både när jag kom och när jag skulle gå. Du var sån helt enkelt. Kramig och varm. Sen hade du vinkat också för det gjorde du alltid när man åkte.

Jag har inte möjligheten att besöka dig idag mamma. Men vi är tillsammans i mitt hjärta och i mitt sinne. Du är aldrig långt borta och du finns alltid inom mig. Jag föreställer mig dig sitta på ett moln och dingla med benen ätandes gräddtårta med jordgubbar.

Vi saknar dig och vi älskar dig. Tomrummet efter dig går inte att ersätta med något annat. Du är och förblir den finaste människan vi vet. Varma,fina mamma!

Grattis på morsdagen!

2 kommentarer:

  1. Precis gumman! sån var hon. Kramiz från mig.

    SvaraRadera
  2. Så fint skrivet! ♡Kram A

    SvaraRadera