söndag 9 maj 2010

Avatar

Jag är inte den som brukar tycka om att se film speciellt mkt. Ser sällan film och dom jag ser ska helst vara verklighetsbaserade eller i allafall hyfsat verklighetstrogna. Ser jag en film i månaden är det högt räknat. Brukar inte ha tålamod att koncentrera mig så länge samt att jag helt enkelt inte är så filmaktig av mig. Läser hellre böcker eller socialiserar, målar eller datoriserar.
 Idag har jag dock sett filmernas film! Den var dessutom nästan tre timmar lång och en " orealistisk" äventyrsfilm. AVATAR! Jag brukar inte alls gilla sk "orealistiska" filmer och har inte ens sett sagan om ringen triologin men på denna film blev jag helt såld!  Vill flytta till Pandora NU och bli ett med deras folk, vackra skogar, stooora ståtliga djur och otroliga omgivningar. Började se filmen igår på jobbet och hade väl ca 40 minuter kvar men då kunde/hann jag inte se mer. Idag började jag om från början för ville vara riktigt koncentrerad och har suttit som ett tänt ljus filmen igenom hemma i soffan med kissen i knät. Ringde till Anna då jag sett klart och snyftade så hon hann undra vad som hade hänt :) Men det var bara såå vackert och gripande. Önskar jag sett den på bio!

Rask promenad nu på kvällskvisten. I morgon träning igen. Känns verkligen som att jag kommit igång nu med lite fysiska aktiviteter. Ledig måndag och tisdag då jag jobbat helgen. Anna kommer till veckan och det ska bli såå kul att träffa henne igen!
Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar