måndag 3 maj 2010

Var är du? Var är jag?

Idag skulle jag på rödakorset utbildning/första hjälpen. Gått den förut men det är längesen och det är bra friska upp minnet. Enligt en kollega skulle kursen hållas på räddningstjänsten/brandstationen i lokalen Tor.
Parkerade bilen utanför bowlinghallen men var tvungen gå runt hela huset för att hitta huvudingången som var låst?... Har tur så det kommer en tjej som ska in och kan gå in med henne. Frågar första bästa brandman (eller vad han nu var) om han visste var Tor ligger. Tor? säger han och ser väldigt frågande ut- Vem är det?? hahaha! så fel det kan bli! fick förklara att det var en lokal som hette så och att jag skulle på kurs där och han skrattade gott. Han frågade runt bland sina kollegor men ingen visste nåt om nån utbildning.

Ringer till jobbet och utbildningen var inte alls där utan i gamla lasarettet i källaren...suck! Kör dit, får ett passerkort som jag inte kommer in med, knackar på dörren hårt till en tjej öppnar och säger att jag ska till lokalen Tor och tjejen säger att den ligger på entreplan direkt då man kommer in. Efter många om och men så är jag på rätt plats och faktiskt bara 5 minuter sen. Bra kurs så tror jag kan vara till nytta om någon av er skulle komma på att sluta andas eller nåt. Synd bara man glömmer så fort. Fortfarande lite besviken över att det inte var på riktiga brandmän man fick öva på men man kan ju inte få allt.  Berättade om då jag ringde 112 då jag hittade en skadad ekorre. Var inte rätt nummer att ringa om man säger så :)

Just kommit hem från Actic där jag idag haft en personlig tränare i form av Fredrik. Körde mkt fria vikter och börjar gilla det mer och mer. Dock är det där rummet alldelens för litet och vi var inte där rätt tid då typ alla andra även tränar då. Körde inte så mkt kondition då jag var lite snurrig i fontanellerna av att bara ätit pulver två dagar. Bestämt mig för att äta nyttigt dom dagar jag tränar och nutrilette vissa mål dom andra dagarna. Träna på bara pulver är nog inte så bra. Var och handlade lite proteinkällor så jag och kisse har ätit kyckling. Men hade gjort ganska mkt för en stooooor chokladkaka!
Nu duscha, kanske göra lite nytta-kanske inte. Tror nog att risken för soffhäng är rätt stor.
Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar