söndag 27 juni 2010

bla bla bla

Efter två 24 timmars pass på jobbet är man lite mör i knoppen. Glömde dessutom maten hemma igår och affären hade stängt så jag har levt på Jasmines jordnötter (köpt tillbaka) och bullar från frysen samt en påse brio, kan tänka mig att anamma den dieten. Dock saknades en Tip Top för att den skulle vara komplett.
 Då jag skulle hem och höll på att packa väskan ser jag att nåt kryper där inne-en spindel! Skriker och kastar väskan på golvet och Jasmin fick rycka in och ta bort den. Är i vanliga fall inte rädd för spindlar om dom är på behörigt avstånd men det är otäckt när dom är för närgågna och i min väska får dom inte vara.

Just kommit hem och måste göra ett tokryck här hemma samt har tvättstuga 22 (om jag nu orkar hålla mig vaken tills dess) näää Pernilla det fanns inga andra tider. Har fått en midsommarpresent av kissen som bestod av fjäderklädd pippi och han har inte städat efter sig i vanlig ordning. Nu ska jag äta fiskbullarna som jag glömde ta med mig igår och ja... jag gillar fiskbullar och har längtat efter dom. Är ledig tills på torsdag och i morgon blir det stan, sola och socialisera. Borde verkligen klämma in ett styrkepass också på em/kvällen- ska höra med Anna som är hemma om hon har lust :)

Nää... hörde jag fiskbullar?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar