tisdag 29 juni 2010

Måndag


Igår blev det stan och en blandad kompott affärer och på em/kvällen åkte jag ut till Gammelstan för grillning och socialisering med Anna,Per, Felix, M och M. Vi käkade mkt gott och har insett att jag aldrig kan bli vegetarian. Finns inget bättre än en stooor saftig köttbit! mmm. Sällskapet drack lite vin men jag hade ju Raffe med mig så det blev cola för min del. Gårdagens roliga kommentar kommer från Felix och lyder: Pappa- du har lättlurat mig! Tror det handlade om hamburgerbröd som skulle finnas i frysen men som inte Felix hittade :)

På kvällen tog vi en promenad över stock och sten och över land och hav. Ett och annat knott var också på promenad. Jag gick i platta ballerina med skavsår över stora stenar men fick lite assistans så det gick fint. Dock hade jag rätt ont i fotlederna i morse.

Idag ställde jag klockan och åkte och tränade med födelsedagsbarnen. Inte tränat på länge och kan säga att mina armar skakar och kommer nog att ha grym träningsvärk i morgon. Sen blev det en solning och nu ska jag hoppa i duschen, städa lite och åka ut och fira the twins och äta tårta :) Lite bilder från gårdagen ovan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar