tisdag 22 juni 2010

Ikea


En riktig heldag blev det med Pernilla, Eva och Elivia på Ikea. Dock såg vi ut som Mr bean på semester då vi skulle hem. P hade köpt en lång, bred tavla samt ett lååångt dvd ställ i en lååång kartong och det var inte helt lätt att få in pinalerna i bilen. Dom rymdes inte i mitt bagage så det slutade med att jag och E fick ha den lååånga kartongen mitt emellan oss från framrutan till bakrutan (hade nog fått böter) Och tavlan fick vi efter många om och men in mellan sätena och passagerar dörrarna då vi monterat bort nackstödet från framsätet. Pernilla fick sen krypa in och under dvd ställ kartongen och åla sig in på sin plats. Tanten i bilen brevid skrattade gott och vi höll på att dööö av skratt.
Hela bagage utrymmet var lastat med div saker. Fick b.l.a med mig en färgglad matta till hallen och en ny v-rums lampa som jag suttit och monterat. ( Se bild) Vi råkade även hitta fina skor.

Fredrik skulle komma förbi och hjälpa mig hänga upp lampan. Det knackar på dörren och jag tror ju att det är han så skriker- kooom iiiin! Det knackar igen och hinner tänka- är han döv? skriker igen- Kooom iiiiiin.
Då hör jag en röst från hallen- Ja det var från polisen. -Jaha, Jättekul säger jag och går till hallen  och döm om min förvåning när det står en konstapel där i full mundering. Tyckte att rösten inte lät som Fredriks... Hann tänka- vad har jag nu gjort? finns här nåt olagligt? Har vi blivit filmade med kartongerna i bilen? Men dom frågade bara runt ang skottlossningen i närheten av där jag bor förra veckan. Hade jag vetat att det var en konstapel hade jag ju givetvis satt på mig läppglans då han t.o.m såg trevlig ut :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar