lördag 5 juni 2010

ridning och feber

Trots att jag och Pernilla var i god tid i stallet så blev det en aning stressigt. Fakir som Pernilla skulle rida på hade tagit beslutet att han helt enkelt inte ville komma in från hagen. Någon hade dessutom tagit av honom grimman! GRRR. Vi var många inblandade som försökte fånga honom och efter ca 45 minuters kämpande fick en rutinerad tjej grimskaftet runt halsen med hjälp av havre och jag kunde smyga på honom grimman.

Kamira kändes fin och ärtig. Tyckte hon kändes mkt bättre i galoppen och inte lika studsig och jämnfota bak som jag upplevt henne förut. Måste dock korta henne något i formen till i morgon samt rida ihop henne lite mer. Hon är en riktigt fin häst och man lär sig så mkt på henne då hon tydligt talar om ifall man gör fel. Skämde bort henne riktigt mkt med morötter och sen var vi ute och betade en lång stund. Eller hästen betade- inte jag :)

Vilade då jag kom hem men vaknade av att jag frös. Kollade tempen som visade på 38,3. Var meningen att vi skulle på bio i kväll samt ta en liten drink efteråt men tog beslutet att kurera mig i stället så jag förhoppningsvis orkar rida i morgon också. Ska släpa mig till shell och köpa nåt gott samt hyra en film samt dricka en kall martini. Förhoppningsvis gör någon mig lite sällskap :)
Ha en bra kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar