fredag 4 juni 2010

Man är väl redo...

Jahapp! Här sitter man då i ridbyxorna, med färdig struken fin skjorta och matchande ridvantar och med hjälmen på huvudet. Man kan säga att jag är redo för morgondagens kurs. Kom igen med hästen!
Morötterna är inhandlade, frisyren är fixad och astma sprayet nedpackat och ridskorna är putsade och blänker som hundballor i månsken. Exakt 09 45 hämtar jag upp Pernilla och sen bär det av till dom 4 benta kamraterna och sen är det bara att hälsa träningsvärken välkommen.

Varit på storheden och inhandlat diverse onödiga och mer nödvändiga saker. Det som var nödvändigt var en dammsugare och påsar till den. Det som var mindre nödvändigt-men ack så trevligt/gott inhandlades på bolibompa affären där dom har blåa påsar. Köpte även en dyna till min solstol och det var rätt nödvändigt då den dynan jag hade var smal, full av katthår och alldelens för liten. När jag tänker efter så köpte jag nog fler onödiga/nödiga saker som glas, skål och kattmat. Behöver verkligen nya skor men vi hann aldrig förbi skokanonen. Till veckan ville kära mor åka och köpa blommor så då blir det skoinköp också. Vet inte om jag ska ha några blommor i år då dom alltid verkar ha en förmåga att dö ifrån mig :(
Nä nu lite kvällsgott. Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar