torsdag 17 juni 2010

Torsdag

Tillbringat dygnet på jobbet och idag har jag, en kollega samt en kund varit på stan för inköp av kläder till kunden. Så kul det är att köpa till och ekipera andra. Kanske borde bli en personlig shoppare :) Dock tyckte kunden att vi var en aning jobbiga då vi inte tyckte samma om storlekar, färg och form. Han ville def inte åka till stan varje vecka med oss och köpa kläder i allafall :)

Bara sovit 3 timmar på jobbet då jag haft så enormt svårt med andningen. Ringde Sunderbyn och får komma på en akuttid i morgon till lungmottagningen för hon hörde hur ansträngande det var för mig att andas.
Förut har det mest känts jobbigt och trångt då jag gjort något fysiskt ansträngande men sen tre dagar är jag jätte anfådd fast jag sitter helt still och inte pratar. Tyvärr tror dom ju att det kan vara mitt dropp som gör detta i luftrören och det lutar väl att dom vill ta ut droppet och det innebär ju i stället att jag blir dålig i lederna. Kan man liksom aldrig få vara helt symtomfri? Välja mellan att kunna andas eller kunna gå typ?... suck. Droppet är ju det enda som hjälpt mig då det gäller ledbesvären och vill verkligen inte behöva ta ut det. Ingen vidare dag i dag helt enkelt och tänker göra en väldigt tidig kväll. Upp till jobb i morgon och sen Sunderbyn.
Kram och godnatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar