fredag 25 februari 2011

återfunnen

Pernilla har kommit till rätta. Hon var egentligen aldrig borttappad. Hon befinner sig på ett spa med jobbet och hur skönt låter inte det? Har fortfarande inte fått ställa min fråga denna vecka men har en känsla av att hon inte red alls i torsdags. För dom som inte vet så frågar vi ut varandra väldigt grundligt och nördigt om veckans ridlektion och frågorna har en tendens till att spåra ur en hel del. Nu rider vi ju tillsammans varannan vecka och vi insåg att det var rätt svårt att försöka gömma sig, blunda eller klä ut sig under ridpasset så tyvärr får P bara en fråga varannan vecka. Jag däremot får frågan varje vecka då jag rider i annan ridgrupp utan P. Förstår alla? ;)

Fick ett tokryck här hemma efter jobbet och det ena gav det andra. En snäll lulebo snubbe har varit här och lagat mitt lock till spolanordningen på toastolen samt lagat mitt rejäla stock i tvättstället. Hade vatten upp till kanten då jag åkte till jobbet. Städade kattlådan och där inne hittade jag en svart topp?! förstår inte varför han drar in kläder i lådan... tredje gången jag hittar kläder där och inte är det jag som lägger dit dom.

Tvättstuga kl 07 i morgon. Känns mindre upphetsande en ledig lördag men ett måste. Sen blir det nog till att socialisera lite och på kvällen bio/en öl eller nåt ditåt. På söndag tänkte jag och Eva ev prova dansa zumba. Hur nu det ska gå? men alla säger att det är kul.
Nu reprisen av BB.
Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar